Om mig

Her kan du læse om hvem jeg er. Du kan læse om hvad andre har fået ud af min undervisning og rådgivning. Til sidst er der henvisninger til nogle artikler jeg har udgivet internationalt.

Mit navn er Gitte Lindgaard. Jeg er født i 1977, er gift og har to børn. Jeg har altid brændt for at hjælpe andre mennesker og gøre en forskel for andre. I 2002 startede jeg efter en intern uddannelse hos Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser. Her arbejdede jeg som rådgiver, gruppeleder og foredragsholder.

Samtidig blev jeg meget interesseret i Buddhisme og jeg startede med at meditere, hvilket blev et vigtigt element i mit liv.

Mit arbejde i LMS startede en interesse for sundhed, mad og psykologien bag mad og sundhed, så jeg valgte at tage en Erhversbachelor i Sundhed og Ernæring fra Suhrs Seminarium med speciale i kommunikation.  Udover min uddannelse har jeg taget  mange kurser i samtaleteknik, konfliktløsning, coaching, personlig udvikling med mere.

Jeg startede med Yoga i 2009 efter, at jeg var blevet påkørt og havde fået piskesmæld. Der var ikke rigtig noget, der hjalp og efter ca. et halv år som nærmest sengeliggende, prøvede jeg yoga som en sidste udvej. Jeg startede med at praktisere yoga derhjemme på stuegulvet. Virkningen var overvældende og da jeg blev rask, begyndte jeg at uddanne mig og fordybe mig i yogaen. Jeg startede med at give enetimer til mennesker med handicaps og skader. Senere underviste jeg også hold i fysiocentre og fitnesscentre. Jeg er uddannet yogalærer fra USA og også her i Danmark, hvor jeg har en restorativ yogalærer uddannelse.

I 2012 begyndte jeg at uddanne indenfor den gamle indiske medicinsystem Ayurveda, hvor jeg bl.a. er certificeret massør.

Udtalelser fra tidligere klienter:

Henny Makak Grue:

“MAGI! ”Ren magi” har flere gange været de første ord efter en yogaseance hos Gitte. Lokalet forlades med ro i krop og sind – og hjertet fyldt med stille glæde.
Gittes rolige og tillidsfulde fremtoning og hendes altoverskyggende glæde for yogaen gør, at der hersker en fantastisk fin stemning omkring hende. Tilgangen til yogaen er yderst respektfuld, og alligevel varetages undervisningen med en lethed og et charmerende glimt i øjet. Dertil har Gitte mod, og krydrer for eksempel afspændingsseancerne med egne små historier og eventyr.”

Louise Kjeldsen:

Gitte hjalp mig med at opdage et potentiale i mig selv, jeg ikke vidste jeg havde Jeg er blevet gladere og mere positiv efter at have talt med Gitte. Udover det, inspirerede og hjalp Gitte mig med at spise sundere og vælge sundere alternativer jeg rent faktisk kunne lide og ikke følte jeg skulle tvinge mig selv til.

Ingrid Madsen om meditations workshop:

  • Du gennemførte det godt forberedte program i afslappet, omsorgsfuld og rummelig stil, der ikke var grænseoverskridende på nogen måde.
  • Indholdet var i god balance mellem information og afprøvning af teknikker. Men jeg kunne godt bruge et par timer til til en “reminder” om de forskellige teknikker, (men jeg kan sikkert læse mig til dem på nettet).
  • Du fik afmystificeret meditation og gjort det fri for det religiøse (det var fint for mig, som nok ville have reageret på for meget “religiøs mystifikation”, men som klart tror på at vi ved at nå ned til noget ubevidst måske kan finde frem til “årtusinders glemte erfaringer”).   
  • Så det var nok det samlede programindhold jeg fik “mest ud af” – og der var faktisk ikke noget, jeg specielt manglede i det. Det fik gjort mig mere nysgerrig og jeg har fået lyst til at afprøve det.
  • Det var positivt, at du fortalte om de forskellige teknikker som “muligheder og tilbud” – ikke som nogen absolut sandhed om “metoden”. Ved at give forskellige muligheder var det så op til den enkelte at vælge den, som passede bedst for at nå til en form for udvidet bevidsthed og indre ro, som vel skulle være målet.

Udgivelser:

http://www.mindbodygreen.com/0-4833/5-Reasons-Why-You-Should-Forgive-Forget.html

http://www.mindbodygreen.com/0-4629/7-SuperEasy-Ways-to-Eat-Healthier.html

http://www.mindbodygreen.com/0-4745/5-Ways-to-Keep-Calm-Especially-When-Its-Hard.html

http://www.mindbodygreen.com/0-4683/5-Tips-to-Speak-with-Love-Kindness.html

http://www.elephantjournal.com/2012/06/why-you-should-do-restorative-yoga-gitte-lindgaard/

http://www.elephantjournal.com/2012/06/lets-put-yoga-on-the-school-schedule-gitte-lindgaard/

http://www.elephantjournal.com/2012/06/a-mini-guide-to-mindful-eating-gitte-lindgaard/

http://www.elephantjournal.com/2012/07/how-to-be-part-of-your-own-family-life-gitte-lindgaard/

http://www.elephantjournal.com/2012/09/find-your-inspiration-in-everyday-people-gitte-lindgaard/

http://www.elephantjournal.com/2012/09/five-ways-to-see-more-beauty-in-the-world-gitte-lindgaard/

Reklamer
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s