Livets krumspring

Den sidste måned har været fuld af forandringer. Det har været turbulent og for det meste af tiden ikke særlig sjovt.

I sommers valgte jeg at opsige mit samarbejde med Fysikken i Ringsted, fordi jeg blev tilbudt et job i et yogacenter i Næstved, hvor jeg havde mulighed for at blive partner. Det synes jeg lød vældigt interessant og jeg var meget spændt og glad for at arbejde i og være en del af et yogacenter, så efter nogle måneder valgte jeg at sige ja tak til at blive partner. Jeg valgte dog at bede om betænkningstid, før jeg ville underskrive en kontrakt.

Jeg ønskede at lægge mere tid i yogacenteret. For at gøre det var jeg nødt til at stoppe mit samarbejde med Fysiocenter Roskilde. Det var en hård beslutning, da jeg var meget glad for mine elever i Roskilde.

Få dage efter jeg havde haft sidste arbejdsdag i Roskilde fik jeg til min store overraskelse en mail, hvor i der stod, at jeg og samtlige andre ansatte fra Yogacenteret var blevet fyret og yogacenteret ville blive lukket. Det var hårdt og svært at forstå. Jeg havde opsagt både Fysikken og Fysiocenter for at arbejde i yogacenteret og jeg troede jeg var/skulle være partner, men blev i stedet fyret uden varsel.

Jeg har tænkt hele situationen igennem tusind gange, om jeg kunne have gjort noget anderledes og hvorfor det endte ud på den måde det gjorde. Jeg har været skuffet og til dels følt mig svigtet. Nogle gange viser folk sig at være noget andet, end det man ønskede de skulle være.

Jeg er nået frem til, at der ikke er nogen grund til at græde over spildt mælk. I bund og grund kommer vi aldrig til at kunne forudsige eller kontrollere hvad livet byder os af krumspring og forandringer, det eneste vi kan kontrollere er vores egen reaktion. Efter jeg har sundet mig lidt, så har jeg valgt at reagere ved at lægge det bag mig og se frem ad. Der er ikke nogen grund til at være bitter og bære nag, det vil kun lægge mig selv til last.

Yogacenteret havde lokaler i Scala Centeret og Scala har valgt at køre yogaen og holdene videre i deres regi. For mig betyder det, at jeg er blevet ansat af Scala til at forsætte med mine hold. Samtidig blev jeg tilbudt at være leder for Scalas nye yoga afdelingen, hvilket jeg med begejstring har sagt ja til. Jeg ser frem til i samarbejde med gode kollegaer at skabe et fantastisk yogasted for menneskerne i Næstved og omegn.

Så endnu en gang minder livet mig om, at når en dør lukker, så åbner der sig en ny. Tingene udformer sig ikke altid som vi havde håbet, men gerne til noget anderledes og potentielt bedre.  Jeg håbe, at I har lyst til at komme fordi og se vores dejlige lokale og skønne undervisere i Scala Yoga, Jernbanegade 9, Næstved.

Tjek Scala Yoga’s facebook side her

 

you-are-where-you-need-to-be-breathe

Reklamer
This entry was posted on januar 9, 2014, in yoga. Bookmark the permalink.