Give away

dec telefon 2015

 

 

Vind en ayurvedisk massage olie fra Livets Træ 🙂

I anledningen af julen giver jeg en ayurvedisk olie væk.

For at deltage skriv din mail i en kommentar eller send mig en mail på livetstrae@gmail.com . Der bliver trukket lod mellem deltagerne og vinderen bliver kontakter og får tilsendt olien.

Sidste frist 23/12 kl 12.00

Læs mere om ayurveda og olien du kan vinde herunder:

Ayurveda anses af mange lærde for at være den ældste helbredende videnskab i verden. Ayurveda er en holistisk tilgang til sundhed, der er designet til at hjælpe folk leve et langt, sundt og velafbalanceret liv. Udtrykket Ayurveda er taget fra Sanskrit hvor ayus betyder liv eller levetid, og veda som betyder viden.

Det har været praktiseret i Indien i mindst 5.000 år og er for nylig blevet populært i vestlige kulturer. Det grundlæggende princip i Ayurveda er at forebygge og behandle sygdom ved at opretholde balancen i krop, sind og bevidsthed gennem ordentlig drikke, kost og livsstil, samt naturlægemidler.

Ligesom alle har et unikt fingeraftryk, så er det den ayurvedic tro, at hver person har et klart mønster af energi – en specifik kombination af fysiske, mentale og følelsesmæssige kendetegn. Det menes også, at der er tre grundlæggende energityper kaldes doshas, til stede i ethvert menneske. Det er vata, pitta og kapha.

Alle har vata, pitta og kapha, men normalt er 1 eller 2 dominerende. Mange ting kan forstyrre energibalancen, såsom stress, usund kost, vejret eller anstrengte familieforhold. Forstyrrelsen viser sig som sygdom.  En af Ayurvedaens mål er gennem behandlinger at bringe doshaerne tilbage i balance og holde dem der.

En af måderne du kan hjælpe genvinde din balance er ved hjælp af Abhyanga. En massage, der kan gives som selvmassage med den effekt, at den øger blodcirkulationen og trække giftstoffer ud af kroppen gennem huden ved hjælp af ayurvedisk olie. Oliering har mange fordele for krop og sind, såsom: forynge huden, balancere nervesystemet, smøre leddene, beroligende det endokrine system, og styrke immunsystemet.

Olien fra Livets Træ er fremstillet uden tilsætningsstoffer og med henblik på at dæmpe den dosha ubalance, der pga. af vores livsstil og travle hverdag, rammer de fleste mennesker i vesten.

Glædelig jul

 

 

 

Reklamer

One thought on “Give away

Der er lukket for kommentarer.